Dupa pret

Intre si lei
 

Politica de confidentialitate

8. CONFIDENTIALITATE. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (DGPR). PROPRIETATE INTELECTUALA.
8.1 MICRONIX solicita urmatoarele date de la clientii persoanele fizice: nume, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP/CI (daca este prevazut in mod expres de o dispozitie legala), adresa email, numar de telefon, numai in scopul indeplinirii indatoririlor contractuale. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile ce contin date incomplete sau gresite! MICRONIX se obliga sa respecte confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal, sa nu prelucreze si sa nu furnizeze informatii tertilor fara acordul scris din partea presoanelor vizate, cu exceptia cazului in care exista o obligatie legala de raportare catre diverse autoritati publice, sa respecte si sa aplice prevederile Regulamentului UE nr. 2016/679 (GDPR). Orice schimbare a acestor reguli de confidenţialitate se vor afisa la sediul MICRONIX si pe site-urile aflate in proprietatea MICRONIX PLUS pe care se colecteaza date personale cu cel puţin 10 zile înainte de implementarea lor.
8.2 MICRONIX va utiliza adresele de email pentru a raspunde solicitarilor primite de la Clienti, pentru a transmite comunicari despre noutatile, ofertele speciale si evenimentele care se vor organiza (informari tip newsletter) numai persoanelor care si-au confirmat acordul sa primeasca aceste informatii prin intermediul platformei MailChimp. Dezabonarea se poate face oricand printr-un simplu click pe link-ul UNSUBSCRIBE aflat in subsolul fiecarui email de tip newsletter.
8.3 Conform prevederilor legale aplicabile, Clientii persoane fizice beneficiaza de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor, dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziţie şi procesul decizional individual automatizat.
8.4 MICRONIX actualizeaza in mod permanent securitatea site-urilor aflate in proprietatea sa si a mijloacelor de comunicare, insa nu garanteaza ca acestea nu pot avea virusi sau alte componente daunatoare la un moment dat. 
8.5 Informatiile de orice fel oferite de MICRONIX sunt bazate pe datele primite de la Furnizori, prin urmare MICRONIX nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea informatiilor sau a produselor achizitionate prin intermediul site-urilor aflate in proprietatea MICRONIX sau direct. Imaginile produselor publicate de MICRONIX in orice mediu sunt numai cu titlu informativ si exista posibilitatea ca produsul final sa fie diferit! 
8.6 Conținutul comunicarilor de orice fel (mesaje email, oferte de pret, contracte etc.) intre CLIENT si MICRONIX include informații confidențiale și legal protejate, proprietate a MICRONIX. Divulgarea, copierea, distribuirea informațiilor conținute sau inițierea oricărei acțiuni pe baza acestora sunt strict interzise fara acordul scris al MICRONIX și vor atrage răspunderea legală.
8.7 Drepturile de proprietate pentru produsele/marcile inregistrate de Furnizori apartin acestora, incluzand (dar nelimitandu-se) logo-uri, schite, simboluri, imagini, texte, filme etc. conform legislatiei in vigoare.