Dupa pret

Intre si lei
 

Politica de confidentialitate


MICRONIX PLUS SRL solicita urmatoarele date personale de la clienti: nume, adresa facturare, adresa livrare, CNP (CI), adresa e-mail, numere de telefon, numai in scopul intocmirii facturilor (certificatelor) conform reglementarilor in vigoare si pentru expeditia coletelor.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile ce contin date incomplete sau gresite!


MICRONIX PLUS SRL se obliga sa respecte confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal, sa nu prelucreze si sa nu furnizeze informatii tertilor, fara acordul scris cu exceptia cazului in care exista o obligatie legala de raportare catre diverse autoritati publice, sa respecte si sa aplice prevederiler Regulamentului UE nr. 2016/679 (GDPR)


Orice schimbare a acestor reguli de confidenţialitate se vor afisa la sediul MICRONIX PLUS SRL si pe site-ul aflat in proprietatea MICRONIX PLUS cu cel puţin 10 zile înainte de implementarea lor.


Informaţiile colectate înainte de implementarea schimbărilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidenţialitate.


MICRONIX PLUS SRL îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cât şi structura site-ului în orice moment şi fără nevoie de preaviz.

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii şi informaţiilor aflate pe site, cu excepţia deţinătorului său legal – MICRONIX PLUS SRL, fără acordul prealabil al MICRONIX PLUS SRL, dă dreptul unilateral şi neechivoc ca MICRONIX PLUS SRL să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanţelor legal competente pentru sancţionarea acestor fapte.