Dupa pret

Intre si lei
 

Intrebari frecvente

FOARTE IMPORTANT!

 

PRODUSELE COMERCIALIZATE PE WWW.MICROMODELE.RO NU SUNT JUCARII!
MACHETELE SUNT DESTINATE COLECTIONARILOR ADULTI AVAND CA DESTINATIE EXPUNEREA LOR EXCLUSIVA IN LOCURI ANUME DESTINATE! 
PRODUSELE NU SUNT RECOMANDATE PERSOANELOR CU VARSTA SUB 14 ANI!
MACHETELE SE VOR TRATA CA OBIECTE DECORATIVE, MANIPULAREA LOR SE VA FACE CU FOARTE MARE GRIJA DEOARECE COMPONENTELE LOR SUNT FRAGILE SI SE POT DETERIORA!
PRODUSELE COMERCIALIZATE PE WWW.MICROMODELE.RO NU SE REPARA!
INLOCUIREA / RETUNAREA PRODUSELOR SE POATE FACE NUMAI DACA ACESTEA SUNT INSOTITE DE FACTURA DE VANZAREA / BONUL FISCAL IN TERMEN DE MAXIM 14 ZILE DE LA PRIMIREA PRODUSELOR, CONFORM OUG34/2014!  
INLOCUIREA / RETUNAREA PRODUSELOR SE POATE FACE NUMAI DACA ACESTEA SUNT IN AMBALAJUL ORIGINAL SI NU PREZINTA ALTE DEFECTE IN AFARA CELOR SEMNALATE!
COSTUL TRASNPORTULUI IN CAZUL INLOCUIRII / RETURNARII UNUI PRODUS SE SUPORTA DE CATRE CUMPARATOR!
NU SE ACCEPTA DECAT COMUNICAREA IN SCRIS (va rugam sa trimiteti observatiile, reclamatiile etc. pe adresa vanzari@micromodele.ro sau pe adresa societatii MICRONIX PLUS SRL, Str. 1 Mai nr.2, Otopeni, 075100, ILFOV)
PRIMIREA PRODUSELOR SE VA FACE NUMAI DUPA COMUNICAREA ACORDULUI IN SCRIS!
PENTRU COMENZILE CU VALOAREA PESTE 1000RON SE ACCEPTA NUMAI PLATA PRIN TRANSFER BANCAR sau PLATA NUMERAR/CARD LA SEDIUL SOCIETATII. NU SE ACCEPTA PLATA RAMBURS! ACEEASI REGULA SE APLICA SI TUTUROR CLIENTILOR CARE AU REFUZAT ANTERIOR PRIMIREA UNUI COLET!
 

REDUCERI PENTRU CLIENTII FIDELI (reduceri valabile de la 01.01.2014)

Clientii FIDELI vor beneficia de urmatoarele reduceri:

- Se va aplica o reducere de 5% la orice comanda cu valoarea intre 500lei si 999lei

- Se va aplica o reducere de 10% la orice comanda cu valoarea intre 1000lei si 1999lei (pentru platile efectuate prin transfer bancar, inainte de livrare)

- Se va aplica o reducere de 15% la orice comanda cu valoarea peste 2000lei (pentru platile efectuate prin transfer bancar, inainte de livrare)

Reducerile se vor aplica preturilor valide in acel moment pe www.micromodele.ro, inclusiv celor speciale.

 

IMPORTANT!!!    TRANSPORTUL COLETELOR / PRETURI (valabil de la 01.04.2014)

*Tranportul este gratuit pentru comenzile peste 200lei numai daca produsele sunt livrabile in localitatile ce au centre TNT sau aflate pe drumurile principale.

Astfel, incepand de la 1 aprilie 2014, tarifele aferente expedierilor in Romania, vor include, ca si componenta distincta, o taxa aplicabila exclusiv transporturilor cu livrare in zone indepartate sau greu accesibile, in raport cu rutele standard TNT. Taxa, aplicabila doar la livrare, in functie de codul postal de la destinatie, va avea urmatoarele variante, in functie de numarul de kilometri aditionali parcursi:
·        Zona 0 - nu se taxeaza
·        Zona 1 - 4 RON/ transport
·        Zona 2 - 8 RON/ transport
·        Zona 3 - 12 RON/ transport
·        Zona 4 - 16 RON/ transport
·        Zona 5 - 27 RON/ transport

Rutele TNT conecteaza marile orase din Romania si localitatile aflate pe principalele drumuri nationale, astfel incat in cazul acestora nu se aplica nici o taxa suplimentara.
Lista localitatilor, codurilor postale si zonelor aferente poate fi consultata pe site-ul companiei sau apeland TNT Contact Centre.


Cum ma inregistrez?

Pentru inregistrare trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

 

Dai click pe “Login” in partea din stanga jos pe bara neagra.

Selectezi “Creare cont” si apoi click “Continuare”

Completeaza formularul cu datele tale corecte.

Felicitari! Noul tau cont a fost creat cu succes!

Cum comand?

Mergi la produsul dorit si dai click pe butonul "Adauga in cos". In cazul in care ai deja cont va trebui sa te autentifici, apoi sa urmezi pasii ce ti se vor cere pentru a finaliza comanda.

De asemenea, se poate comanda si fara a avea un cont.

Cum platesc?

Plata se poate face la livrare (prin ramburs) - implicit, prin ordin de plata pe baza unei facturi proforme, prin numerar sau cec direct la sediul societatii noastre din Otopeni, Str. 1 Mai nr. 2. Pentru comenzile peste 1000lei se accepta numai platile prin transfer bancar, depunere in cont sau numerar/card la sediul societatii! Aceeasi regula se aplica si clientilor care au refuzat anterior primirea unui colet!

Cum anulez o comanda?

Poti anula o comanda prin email la una dintre adresele vanzari@micromodele.ro sau office@micronix.ro , sau cu un simplu telefon la unul din numerele 021 3124081 sau 021 3124082 

Cum se face livrarea?

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei prin curier rapid sau poti ridica produsul dorit direct de la sediul societatii noastre din Otopeni, Str. 1 Mai nr. 2

Cum returnez o comanda? Cum se poate schimba un produs?

Toate produsele vandute de noi sunt inspectate inainte de livrare, insa daca ai constatat ca macheta primita are un defect, o poti returna in maxim 14 zile de la primirea ei, conform OUG 34/2014. Este necesar SA NE ANUNTATI IN SCRIS INAINTE. In caz contrar nu vom accepta receptionarea produsului returnat. Costul transportului va fi suportat de catre beneficiarul produsului. Returnarea contravalorii produselor refuzate se va efectua prin ordin de plata in maxim 14 zile de la primirea acestora.

Machetele/Produsele comercializate de societatea noastra sunt in foarte mare parte (70% din valoarea produsului este manopera) realizate manual si pot exista mici imperfectiuni, fiind considerate produse din categoria HAND-MADE. Prin urmare, in cazurile in care sunt sunt constatate mici imperfectiuni de fabricatie, schimbarea produselor se va face numai dupa o atenta evaluare a lor si NUMAI LA SEDIUL SOCIETATII din Otopeni, Str.1 Mai Nr. 2 si numai cu acceptul personal al cumparatorului. NU se accepta schimbul produselor cu mici imperfectiuni de fabricatie prin curier. Personalul societatii nu se ocupa cu analiza in detaliu si nici cu preluarea de imagini ale produselor ce urmeaza a fi vandute si/sau schimbate. 

Returnarea produselor se va face numai insotita de factura de achizitie si numai in termenul de 14 zile de la primirea produselor. Mai multe informatii despre Drepturile cumparatorilor gasiti pe site-ul ANPC.

Ce este “Wishlist”?

Daca esti interesat de un produs dar nu vrei sa il cumperi imediat, il poti salva in Wishlist. Cand accesezi contul tau data viitoare vei putea viziona si aceasta lista. Poti adauga in cos, elimina sau poti pastra in continuare aceste produse. De asemenea poti trimite lista prietenilor tai pentru a le primi cadou.

Ce este “Garaj”?

In sectiunea "Garaj" iti poti crea propria colectie de machete online si o poti arata prietenilor.  

Cum va pot contacta?

Ne poti contacta la telefoanele 021 3124081 sau 021 3124082, pe fax la numarul 021 3124083, prin email la adresele vanzari@micromodele.ro sau office@micronix.ro, direct din pagina Contact sau Feedback a site-ului www.micromodele.ro. Daca doresti sa ne vizitezi la sediul nostru din Otopeni, Str. 1 Mai nr. 2, te asteptam in fiecare zi, de luni pana joi, intre orele 8,30 si 16,30 / vineri pana la ora 14.00